Жириновски псува бременна журналистка, кара съпартийци да я изнасилят (видео)

share

Лидерът на ЛДПР Владимир Жириновски нападна бременна журналистка. Репортерката от агенция "Россия сегодня" попитала политика дали е редно Русия да въведе санкции в отговор на забраната на Украйна за влизане на руски граждани от мъжки пол на своя територия.

Въпросът на младата дама вбесил Жириновски и той я нападнал с обидни думи. След това, заобиколен от съпартийците си, лидерът на либерал-демократите дори заплашил журналистката.

"Я ела тук, журналистке", извикал той и блъсна един от близкостоящите свои хора: "Като ти намигна, ти ще й скочиш и ще я изнасилиш. Христос Воскресе! Воистина Воскресе! Христос Воскресе! Воистину воскресе!", крещял Жириновски, съобщава Lifenews.ru.

Жертвата на буйния политик била изведена навън от други журналисти, които не позволили на тълпата от депутати да я доближи, съобщава "24 часа". Колежка на журналистката опитала да обясни на Жириновски, че момичето е бременно, но и това не успокоило разбеснелия се политик. "Всичките ще ви уволня! Ясно ли е! Има ли още въпроси?", викал той.

Главният редактор на "Россия сегодня" Маргарита Симонян е заявила, че ще поискат от Жириновски да се извини на бременната им колежка. "Но той се нуждае от лекар. Или духовник", обобщава Симонян.

Водещи новини

Още новини