Барман подпали лицето на клиент (видео)

share

28-годишен руснак попадна в болница директно от бара, в който разпивал с приятели. Младият мъж искал да покаже на компанията си как ще изпие чаша горящ абсент. Причина за неприятния инцидент станал гаф на бармана, който излял директно в устата на клиента запалената напитка.

"С приятелите ми се отбихме да разпуснем в бара", разказва пред Lifenews.ru Алексей Пономарьов. "Поръчах си чаша горящ абсент и помолих бармана да го излее в устата ми. Приятелката ми реши да документира моя експеримент. Но нещата се случиха не така, както ги бях замислил. Много пъти бях гледал как става това и сега реших да опитам. Изобщо не съм предполагал, че ще ми се случи това. Горящата течност се разля по лицето ми. Беше ужасно!", допълва той.

Веднага след инцидента Алексей е откаран в болница, където е установено, че има сериозни изгаряния по лицето и ушите. Пострадалият казва, че вече трети ден никой от бара не го е потърсил - да му се извини или да му предложи парична компенсация за неприятната случка. Младият мъж е решен да съди бармана и собствениците на заведението за половин милион рубли.

Барманът Вадим споделя на свой ред, че желанието на клиента за него е закон. "Започнах да наливам горящия абсент, но в един момент той затвори устата си и алкохолът се разля по лицето му. Веднага сложихме мокри кърпи върху изгорените места. Линейката се забави 30 минути", обяснява Вадим.

Водещи новини

Още новини