Мъж бе напът да сбъдне мечтата си за тройка, когато приятелят на едното момиче се появи с пистолет

Pixabay
share

Това, което трябваше да бъде сбъдване на една от най-бленуваните мъжки фантазии, се превърна в ад за мъж, съпругата му и младо момиче, които се уговорили да се впуснат в любовна игра помежду си.

Действието се развива в аржентинското градче Сантяго дел Естеро в едноименната провинция. По информация на местните медии двойката се свързало с момичето във Фейсбук и ѝ предложили тройка. След обмисляне, тя приела предложението. След това се разбрали да отидат на неутрален терен и "да договорят подробностите". Приятелят ѝ обаче узнал за намеренията ѝ, грабнал пистолета и тръгнал към уговореното място.

Всяка трета жена мечтае за тройка

Тогава мъжът срещнал съпрузите и извадил пистолет. Заплашил съпругата на мъжа, лекар по професия, че ще я убие, ако не излезе от автомобила. Жената се подчинила, той ѝ вързал ръцете и я отвел със себе си. Поискал от нея да му обещае, че повече никога тя и мъжът ѝ няма да отправят покани за тройки и произвел два изстрела – един във въздуха и още един, който минал покрай главата ѝ.

По-късно полицията е задържала агресора и с постановление на съдия е вкаран за 10 дни в ареста, отбелязва онлайн изданието "Панорама".

Водещи новини

Още новини