Актьор от "Дяволът носи Прада" се призна за виновен за шофиране в нетрезво състояние

getty images
share

Австралийският актьор и режисьор Саймън Бейкър се призна за виновен за шофиране в нетрезво състояние в съд в Нов Южен Уелс, съобщи Би Би Си, предава Нова.

Звездата от "Дяволът носи Прада" беше спрян от полицията на път, близо до дома му, в района на Байрън Бей в ранните часове на 20 юли. 

Той беше извинен да не се яви пред съда в сряда, но съдебните документи показват, че 55-годишният актьор има повдигнато едно обвинение за шофиране под въздействието на алкохол. Това е първото му подобно нарушение.

Бейкър е носител на номинации за наградите "Еми" и "Златен глобус" за главната си роля в американския криминален сериал The Mentalist.

Арестуваха актьора Майкъл Медсън за домашно насилие

Той е израснал в северен Нов Южен Уелс и е стартирал кариерата си с класически австралийски предавания. През 1993 година се премества в САЩ, където получава роля във филма, спечелил "Оскар" - "Поверително от L.A." След две десетилетия в Холивуд Бейкър получи звезда на "Алея на славата".

Бейкър се завърна към австралийското кино и телевизия, като се насочи към режисура. Наскоро беше номиниран за най-добър главен актьор за ролята си в хитово шоу на Netflix - Boy Swallows Universe.

Той трябва да се яви отново в съда на 11 септември.

Водещи новини

Още новини