Полски министър алармира: Испания ще легализира зоофилията

Wikimedia Commons
share

Министърът на правосъдието на Полша Збигнев Жобро използва социалните мрежи, за да разкритикува решението на испанските депутати да разрешат свободната смяна на пола при навършване на 16-годишна възраст.

По думите му лявото правителство на Испания съвсем скоро ще легализира и зоофилията.

Левицата е чумата на 21-ви век. Испанците разрешиха на децата да си сменят пола по собствено желание. Скоро ще узаконят и зоофилията, написа Жобро в профила си в Туитър.

Испания разреши смяната на пола

„Използването на капан за плъхове се наказва със затвор. Вирусът на левицата също циркулира сред нас. Ние сме заразени. Трафал Тшасковски – кметът на Варшава, иска да забрани месото“, добави той в публикацията си.

Това, за което твърди Жобро в съобщението си, се отнася до одобрението на новия закон за хуманно отношение към животните, одобрен от испанския Конгрес, който наказва "действия от сексуално естество с наранявания", вместо предишната законова формулировка, която наказва "сексуалната експлоатация" на животни. Що се отнася до кмета на Варшава и предполагаемото му намерение да забрани консумацията на месо, идеята идва от споразумението C40 Cities, което обединява 96 града и има за цел да насърчи борбата срещу изменението на климата чрез, наред с други мерки, намаляване на консумацията на месо и млечни продукти, разяснява онлайн изданието 20minitos.

Водещи новини

Още новини