Пияна украинка нападна рускиня с нож в Кипър

YouTube
share

Руска активистка е нападната с нож от украинка по време на автопробег за Деня на руското знаме в Ларнака, Кипър, пише вестник Phileleftheros, цитиран от "Блиц".

Трагедията е предотвратена благодарение на действията на други руснаци, които успяват да се справят с пияната жена. Сега срещу нея са повдигнати обвинения. Инцидентът е станал на 22 август в Ларнака близо до църквата Фанеромени. Група руснаци са се били събрали, за да отбележат Деня на руското знаме. Изведнъж към тълпата се приближава 55-годишната украинка с нож в ръце.

Според свидетели жената е била в силно нетрезво състояние. Тя започнала да заплашва една от руските активистки и я нападнала с нож. Намиращите се наблизо мъже успяват да спрат разгневената жена. Те успяват вземат ножа от ръцете ѝ. Местните служители на реда арестуват украинката и срещу нея е повдигнато обвинение. 

Пияна украинка удари две коли пред хотел в Слънчев бряг

"Пристигналите на място полицаи задържаха украинката, която ще бъде обвинена в грабеж, носене на нож извън дома, пиянство, хулиганство, нарушаване на обществения ред и носене на оръжие с цел подбуждане към терор", пише Phileleftheros.

Водещи новини

Още новини