Италиански "архангел" изнасилил десетки млади християнки

gettyimages (архив)
share

Шефът на италианска секта "12-те апостоли" Пиетро Алфио Капуано бе арестуван от сицилийската полиция заради изнасилване на десетки непълнолетни християнки, пише британският в. Сън.

73-годишният водач на култа съблазнявал непълнолетните момичета, като се е обявявал за архангел в човешки облик. Той е принуждавал жертвите си да правят секс с него и ги убеждавал, че половият контакт е неизменна част от религиозен ритуал. "Отдаването на плътски ласки със стареца е пътна карта за Рая, където момичетата ще отидат след смъртта си", е казвал свещеникът на невинните създания. Освен секс младите християнки били принуждавани да перат, чистят готвят и извършват друга работа без пари, информира още медията от Лондон.

Заедно с Капуано са били задържани и три жрици, които помагали на сектанта. Жените са заявили, че момичетата са идвали доброволно и са привили секс с водача без принуда.

До разкритието на похотливия свещеник се е стигнало след като майката на 15-годишно момиче подали сигнал. Жената е чула как нейната дъщеря се е оплакала от сексуално насилие.

 

Водещи новини

Още новини