5 - годишно дете се превърна в "дявол" за няколко месеца

share

5-годишният Джордж се родил с огромно червено петно на главата. Семейството решило детето да бъде подложено на операция, тъй като майката се притеснявала, че британчето не би имало пълноценен живот, съобщи "Билд".

Лекарите трябвало да поставят два имплантанта под кожата на челото на детето, които да опъват петното, за да го премахнат безпроблемно, пише "Труд".

Имплантантите постепенно се изпълвали с въздух, така те започнали да изглеждат като истински рогчета.

Британчето трябвало да изтърпи имплантантите 4 месеца. През април тази години те били премахнати. Операцията преминала успешно. Само един малък белег е останал все още на челото на 5-годишния Джордж.

„Когато видях имплатантите за първи път, останах безмълвна", разказва майката на момчето. "Малкият ми ангел изглеждаше като дявол. Аз съм толкова горда от издръжливостта на сина си. Той трябваше да понася жестоки подигравки от минувачите по улиците и децата в градината", споделя още майката.

 


 

"Сега Джордж може отново да се смее безгрижно. Тази година той започна училище и веднага успя да намери много приятели сред съучениците си", допълва тя.

Водещи новини

Още новини