Насиленото австрийче било учено да приема добре бежанците

share

„Съжалявам, че учих децата си, че трябва да посрещат добре имигрантите“. Това каза майката на детето, което беше насилено от мъж от Ирак в плувен басейн в Австрия. Изнасиленото детенце е момче на 10 години, пише "Daily Mail".

Случаят е станал на 2 декември във Виена, но за него се разбра вчера. Майката, която е пристигнала в Австрия с имигрантската вълна през 90-те от Сърбия, казва, че винаги е учила петте си деца да проявяват същото гостоприемство, каквото и тя е получила. Според майката защитната теза на иракчанина, че имал прекалено много сексуална енергия, била направо чудовищна.

Детенцето на име Горан в момента е в болница с тежки разкъсвания. Майката казва, че момченцето не спира да плаче всяка нощ от атаката насам. Иракчанинът казал на полицията, че знаел, че стореното от него е незаконно навсякъде по света и че невинаги е бил „болен“, тъй като имал жена и дъщеря в страната си.

Мигрантът работел като шофьор на такси във Виена, разказва още британското издание. За станалото преди вече близо два месеца жената разбрала от телефонно обаждане: „Моля, елате, детето ви е станало жертва на сексуален тормоз“. В този момент жената била със сестра си, която я спряла да не нападне иракчанина.

Водещи новини

Още новини