Къртни Лав към Франсоа Оланд: Вдигни си задника

gettyimages
share

Франсоа Оланд, вдигни си задника и ела на аерогарата. Това е написала вдовицата на лидера на американската грънджбанда "Нирвана" Кърт Кобейн – Къртни Лав, пише газета.ру.

Певицата и актрисата е публикувала критичен пост в Туитър след като е била надпраната в района на парижко летище от таксиметрови шофьори. Водачи на автомобилите за платен превоз протестират в столицата на Франция и пристанището Марсилия заради дейността на компанията uber. Тя посочва, че е била обкръжена от мъже, които са започнали да удрят по нейната кола с метални пръти, а в близост до мястото на инцидента е имало няколко патрулки, в които е имало полицаи, които обаче не си мръднали пръста.

Въпреки че Лав е била спасена от няколко притекли се на помощ мотоциклетисти, жената на Кобейн е изсипала огън и жупел срещу френския президент. "Оланд, вдигни си задните части и виж какво става на летовището. Къде е ш*баната полиция? Законно ли е да се нападат хора?", е написала тя. Лав не е пропуснала да благодари на своите спасители.

Водещи новини

Още новини