Порнобарони дадоха рамо на британския премиер Дейвид Камерън

gettyimages
share

Порнобарони са участвали във вечеря за събиране на средства за предизборната кампания на Консервативната партия на британският премиер Дейвид Камерън, пише лондонският в. Дейли мейл.

Журналист от изданието разкрива кой е присъствал на събитието, провело се в луксозен хотел в столицата на Обединеното кралство в понеделник срещу вторник. На вечерята, чийто куверт е бил 1500 паунда, е присъствал собственикът на верига сексмагазини Дейвид Съливан. Вестникът припомня как бизнесменът през 80-те години е бил обвинен в сводничество и заради това е прекарал няколко седмици зад решетките. Съливан, притежаващ стотици търговски обекти, списания за възрастни и расови състезателни коне и бил придружаван от друг представител на индустрията – Жаклин Голд. "Дейли мейл" пояснява, че собственичката на верига от сексшопове първа е започнала търговията с вибратори на Острова.

На събитието също са били забелязани и скандални финансисти. Така например на масата на премиера и съпругата му Саманта е седял Майкъл Спенсър. Негова фирма е била глобена заради скандала Либор, когато банки в лондонското Сити бяха уличени във фиксиране на лихвените проценти. За място до лидера на консерваторите, който се надява на втори мандат след вота на 7 май, всеки е трябвало да плати 15 000 паунда, допълва изданието.

Водещи новини

Още новини