Френският президент се жени на 12 август?

gettyimages
share

Френският президент Франсоа Оланд смята официално да узакони връзката си с актрисата Жюли Гайе, предаде РИА Новости.

Според източник от Френската социалистическа партия държавният глава ще каже заветното "да" на избраницата си на 12 август, когато ще навърши 60 години. Информацията за сватбата циркулира в партийната централа от три месеца и се говори, че церемонията ще се състои по време на летния отпуск на френския президент, който смята да се отдаде на заслужена почивка между 5 и 15 август. Къде обаче първата двойка на Франция ще прекара ваканцията си не се съобщава.

Френското издание Паризиен посочва, че информацията от политическата формация за очакваната сватба номер едно в западноевропейската държава потвърждава думите на известна в страната врачка. Елизабет Теисер още през февруари заяви, че президентът ще сключи брак точно на 12 август 2014 г. Астроложката се позова, че тогава планетите ще се наредят благосклонно за младоженците.

Връзката между Оланд и Гайе бе разкрита в средата на януари 2014 г., когато таблоидът Клозер публикува снимки, доказваща похожденията на държавния глава. Той заради материалите в медиите се раздели с бившата си приятелка – журналистката Валери Трирвельор.

Водещи новини

Още новини