В Гърция осъдиха родители, изнасилвали редовно децата си

share

50-годишен мъж и съпругата му получиха съответно 123 и 103 години затвор за многократно изнасилване на собствените си три деца и принуждаването им да правят секс с родителите си, информира в. "Български вести".

Във вторник, смесено жури на съда даде тежките присъди на насилниците заради извратените сцени, в които са принуждавали децата си да участват. Делото започна през май 2013-та , когато едно от момичетата сподели пред “ Усмивка на детето“ за извращенията. Организацията, известна с това че приюти и малката Мария от Фарсала, веднага уведоми прокуратурата и двата родители бяха арестувани.

Бащата принуждавал двете си малолетни дъщери да осъществяват полов акт с него редовно. Той също така принуждавал сина си да изнасили собствената си майка на няколко пъти , така че бащата може да гледа. Семейството се подчинявало безпрекословно на бащата, защото той бил непрекъснато пиян и изключително агресивен и често излизал извън контрол, твърди майката. Това обаче не попречи на съдиите да и наложат тежката присъда, защото в течение на делото се е доказало че тя е участвала съзнателно и доброволно в оргиите. Делото се проведе при закрити врати, за да се предпази самоличността на децата, които са непълнолетни .

 

Водещи новини

Още новини