Моника Белучи бяга от Париж в Рио де Жанейро

share

Актрисата Моника Белучи и нейният съпруг Венсан Касел смятат да напуснат Париж и да заминат за Рио ди Жанейро, предаде газета.ру.

Мястото ви е тук, на плажа, който е изпълнен с енергията, идваща от морето. Навсякъде има проблеми, но аз обичам вдъхновяващата енергия на това място, казва изпълнителката на главната роля във филма Малена. Тя поиска да подчертае, че заминаването на звездното семейство по никакъв начин не е свързано с въведения от новоизбрания президент на Франция Франсоа Оланд данък богатство. В края на миналата година конституционният съвет в Париж отмени решението на държавния глава за облагането на доходите над 1 млн. евро годишно със 75% данък. Въпреки това много известни личности напуснаха страната.

Бившият президент Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни заявиха, че смятат да се преселят в Лондон. По-рано легендарната актриса Бриджит Бардо заяви, че може да поиска руско гражданство. Нейният колега Жерар Депардийо получи новия си паспорт лично от президента Владимир Путин на 3 януари, припомня медията.

Водещи новини

Още новини