Тийнейджърка се самоуби след запой в училище

share

16-годишна девойка скочи от мост от страх, че родителите й ще я накажат, защото е пила водка в училище, съобщи "Дейли мейл". 

Трагедията е станала в британския град Илфорд. Уенди Магуайър била извикана в кабинета на учителя си, след като от персонала на училището докладвали, че дъхът на момичето мирише на алкохол. След срещата Уенди напуснала района на училището. Два часа по-късно родителите били уведомени, че дъщеря им е скочила от моста "Лейтънстоун" и е починала.

Според разследващите момичето се е уплашило, че родителите му ще го накажат за прегрешението.  Съученици на Уенди, с които са пили заедно, разказали, че тя дошла при тях плачейки, след като си тръгнала от кабинета на учителя. Предупредила ги е, че трябва да скрият алкохола, разплакала се и ги прегърнала. Тя дори споделила на съученик, че иска да се самоубие, а той се опитал да я разубеди.

Родителите й разказват, че не са очаквали подобно нещо. Уенди била умна и популярна в училище. С тях тя споделяла планове за бъдещето, искала да стане счетоводител.

Водещи новини

Още новини