Доживотен затвор за сина на испанска филмова звезда, убил и разчленил мъж в Тайланд

Twitter/X
share

Синът на испанската филмова звезда Родолфо Санчо –  Даниел Санчо, беше осъден днес на доживотен затвор в Тайланд за убийството и разчленяването на колумбийски пластичен хирург, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Преди година 30-годишният Даниел Санчо и 44-годишният колумбиец Едуин Ариета Артеага били на почивка на остров Кох Самуи. Пред съда Санчо разказа, че колумбиецът се опитал да го насили сексуално. Санчо се опитал да му се изплъзне. Двамата се сбили и Ариета Артеага паднал и си ударил фатално главата.

Санчо признал пред съда, че е разчленил трупа и е изхвърлил частите от тялото на различни места на острова, но не признал, че е убил колумбиеца.

Откриха разчлененото тяло на германски бизнесмен във фризер в Тайланд

Делото, гледано на остров Кох Самуи, породи голям интерес предвид известността на бащата на подсъдимия. Майката на Санчо  – Силвия Брончало, също е актриса. Самият Санчо е кулинарен блогър. Родителите на подсъдимия присъстваха на произнасянето на присъдата.

Санчо е осъден да плати на семейството на жертвата си и кръвнина от 4 милиона бата (117 588 долара). Присъдата не е окончателна и Даниел Санчо може да обжалва.

Водещи новини

Още новини