Плениха и принудително обрязаха 12 мъже заради лош секс

share

12 кенийци бяха пленени и насилствено обрязани, след като съпругите им се оплакали, че не се справят добре в леглото. Със залавянето им се заела местна банда от доброволци.

Жертвите на насилственото обрязване били събирани един по един от домовете ми, след като няколко жени се оплакали от тях, че не се справят добре със секса и че са нехигиенични. Когато оплакванията зачестили, няколко доброволци решили да сформират отряд, да отвлекат провинилите се съпрузи и да ги отведат в близка болница, за да бъдат насилствено подложени на процедурата, пише "Новинар".

Докато траела акцията по пленяването на нечистите мъже, доброволците успели да съберат и пари, за да платят интервенцията. Освен това през цялото време пеели песни, посветени на обрязването. Когато групичката от провинилите се била събрана, всички били съблечени чисто голи и тържествено отведени в болницата.

По-късно доволните съпруги заявиха, че се радват на инициативността на съгражданите си. „Щастливи сме от станалото, защото необрязаните мъже са мръсни и не се справят добре в леглото. Затова сме сигурни, че сега техните съпруги ще са по-щастливи от браковете си“.

Според кенийското радио West FM мъжете, които били насилствено обрязани, в миналото или са отказали да се обрежат, или са дошли от племе, в което процедурата не се практикува. Заради този случай най-малко 50 местни мъже са поискали защита от полицията.

Водещи новини

Още новини