Футболна реферка изгря в секс клип с неин 61-годишен колега

Instagram
share

Турската футболна съдийка Елиф Караарслан, на 24 години, получи доживотна забрана от Турския футболен съюз да практикува занаята си, след като в интернет пространството се появи видео, на което се вижда как тя прави страстен секс с 61-годишен неин колега.

Интимните отношения в леглото между Караарслан и 61-годишния Орхан Ердемир, който е бивш международен рефер на УЕФА, а понастоящем е съдийски наблюдател на турската федерация и УЕФА, са принудили водещите фактори в турския футбол да се съберат извънредно и да вземат това решение, което е окончателно.

Щом футболният съюз на южната ни съседка произнесе присъдата си, Караарслан се включи с пост в социалните мрежи, в който отрече това да е тя.

По думите ѝ видеото е фалшиво и манипулирано с изкуствен интелект, с цел да бъде набеден Ердемир и по този начин да бъде ударена репутацията му.

Както е видно, кадрите са замъглени, а самият полов акт е абсолютно творение на компютър, на изкуствен интелект, заявява Караарслан.

В заключение тя обяви, че вече са „идентифицирани профилите“, от които е било разпространено въпросното видео, и вече са предприети действия в съда.

Водещи новини

Още новини