Златка Райкова проговори за любовника

bulphoto (архив)
share

От няколко дни в медийното пространство се въртят скандални новини с името на Златка Райкова. Красивата блондинка бе забъркана в няколко грозни секс скандала. Медиите я свързаха първо с възрастен бизнесмен, а след това с мъжа до фолк дивата Преслава, с когото Златка е била във връзка преди много години. 

Информацията гласи, че преди няколко дни Райкова и Павел са засечени да се натискат в Гърция. Ние решихме да потърсим Златка и от първо лице да научим истината.

"Изключително ми е неприятно, че името ми се забърква в подобни грозни скандали. Хубаво е журналистите да следват една история, защото в рамките на една седмица си съчиниха две коренно различни една от друга и умните хора веднага са разбрали, че става въпрос за развинтена фантазия и трупане на четения. Изключително щастлива съм, влюбена съм и мъжът до мен е Карен. С Павел и Преслава сме в прекрасни отношения. Разбирам, че името ми продава и от години храня много журналисти, но всичко трябва да има мярка. Трябва ли отново да се стига до съд?! Правила съм го вече, но е голямо главоболие и излишно хабене на нерви. Разбирам работата на медиите, но нека бъдем малко по-добри, защото животът е отражение на делата ни. Всеки избира сам по какъв начин да живее. За пореден път се убеждавам, че когато човек води нормален, спокоен и щастлив живот - това не е интересно и се търси под вола теле. Е, няма да го намерите при мен", коментира Златка Райкова грозните лъжи, които се изписаха по неин адрес.

Златка и Карен пред раздяла! Кръшкала му с богаташ

На въпрос дали тези лъжи не са поръчани от "приятели" или бивши, тя заяви: "Не го изключвам като възможност, но не мога да отговарям за постъпките на другите. Всеки носи глава на раменете си и знае какво и защо го прави", пише Блиц.

Водещи новини

Още новини