Момиче изневери на гаджето си, преди да узнае, че и двамата са си изневерили с един и същи човек

Freepik
share

Млада жена останала шокирана, когато разбрала, че мъжът, с когото е изневерила на своя приятел, е същият, с когото и приятелят ѝ изневерил на нея.

Тя стигнала до неприятното откритие, когато – веднъж преспала с бившия състудент на приятеля си – започнала да търси улики дали и половинката ѝ е „кривнала“ от пътя. Именно в телефона на мъжа, с когото му изневерила, открила интимни снимки на двамата – голи и прегърнати.

Тогава тя се запитала колко трябва да си „болен“, за да си легнеш и с двамата. 23-годишното момиче споделя пред в-к „Мирър“, че тя и приятелят ѝ, който е с три години по-голям от нея, са заедно от около година, преди да се запознае с момчето от студентските му години, който по думите ѝ бил „прекрасен и на мига била привлечена“.

Защо хората в щастлива връзка изневеряват?

Приятелят ми изпи няколко бири, после мина на вино и накрая просто се отряза. Качихме го в спалнята и го оставихме да спи. През това време с неговия бивш състудент се върнахме на долния етаж и си пуснахме филм, но малко след това вече се целувахме и накрая правихме секс – правихме го на дивана, на пода, на кухненската маса... и всичко това, докато гаджето ми спеше на горния етаж, разказа тя пред английския таблоид.

Тя обаче продължава да недоумява как снимките на нейното гадже са се оказали в телефона на бившия му колега от университета и дали приятелят ѝ всъщност не ѝ е направил някакъв номер, за да я „пробва“ дали би се поддала на изкушението.

Водещи новини

Още новини