Instagram модел се съблича при титла на Гришо

Facebook
share

Инстаграм моделът Васи Стоянова обяви, че ще свали дрехите си, ако Григор Димитров спечели титла. Хубавицата се закани да се покаже само по евино облекло, ако любимият й спортист спечели „Ролан Гарос”.

19-годишната петричанка има над 1 милион последователи в социалните мрежи. Тя ежедневно публикува провокативни снимки, в които акцентира върху пищните си прелести, пише в. „България днес”.

Красавицата е фенка на тениса и с мъка следи срива на Димитров в световната ранг листа. Българинът вече е едва 49-ти, което е най-ниското му място от 2012-та година насам.

Дългогодишната контузия на Гришо в рамото и ужасна форма извадиха Димитров от елита. Въпреки това Васи е готова на всичко, ако спечели титла.

Сега родната хубавица Васи Стоянова дава всичко от себе си, за да го насърчи да успее.

Двамата имат и нещо общо помежду си – редовно са заливани от хейтърски коментари.

Васи дори се оплака, че са й спрели профила в Инстаграм.

„Спряха го, защото много потребители се бяха оплакали . Това са хейтъри. Като не им харесвам, да не ме гледат!  Деактивираха ме за месец, но сега профилът отново работи”, казва още тя.

Неприличните предложения към Васи отново бликнали и тя ракрива, че наскоро е отказала 500 000 долара за една вечер с мераклия.

Водещи новини

Още новини