Жената и оралната любов

share

Каквото и да говорим, оралната любов може да спасява животи! Тя е нещо различно, егоистично и доминиращо, следователно сте длъжни да го прилагате при всеки удобен момент.

Обикновено в подобни дебати установяваме, че има привърженици на този вид любовна игра, както и сериозно дистанцирани антихристи, които заобикалят венерическия хълм, лишавайки партньорката си от нещо, което е гледала в почти всеки розов филм (преди да се появят нюансите, жените гледаха най-много лесбийки). Оказа се, че в страницата могат да се открият доста алпинисти, които с радост биха "дарили" един оргазъм на своята любима, а след това ще разказват за счупените очила след първата страстна целувка по устните.

Открихме доста привърженици на този вид полов контакт, когато зададохме въпроса на страницата във фейсбук и решихме да поставим положителните и отрицателните страни при доставянето на качествен лизинг с лихва от студена бира и лиценз за Шампионска лига! Ако все още има въздържали се, препоръчваме да повторят опита или поне да се консултират с милото - лизингът е нещо, което трябва да владеете!

Повече четете тук

Водещи новини

Още новини