Строга сексгосподарка разходи като куче голото си гадже (снимка)

share

Строга сексгосподарка разходи като куче голото си гадже по улиците на Охайо и си навлече гнева на органите на реда и хиляди пуритани, пише в. "България днес".

Любителката на извратени садо-мазо игри Барбара Джин Гирдельо (53 г.) и 56-годишният Робърт Дейл решили да продължат рано сутринта с любовната игра на открито, за да изживеят още по-голяма тръпка. Цяла нощ преди това шантавата двойка правила шумен секс в къщата си, но никой от съседите им не се обадил на полицията.

Чашата на търпението преляла, когато Барбара извела навън дибидюс голия Робърт. Мъжът бил с каишка на устата и се влачил по тротоара на четири крака под строгия поглед на "изтупаната" в нощница Гирдельо. За капак краката на Дейл били омотани с въже, а от ануса му висял неизвестен предмет.

"Това бе най-странният ми работен ден в дългата ми кариера", коментира шериф Нелсън Крофт, който се отзовал на сигнала на възмутените граждани. Той и партньорът му бързо разбрали, че си имат работа с ексхибиционисти, които даже не опитали да отричат прегрешението си. Единственото им оправдание било, че е нямало принуда и сексигричката е замислена от двамата. Строгата господарка и нейният роб не били задържани и засега няма обвинение срещу тях, тъй като от прокуратурата все още умуват по кой член от Наказателния кодекс да ги подведат под отговорност.

Барбара Джин Гирдельо

Водещи новини

Още новини