Виктория Джумпарова в домашно порно с Емо Русев

share

Емо Русев, който се оказа, че е Къртицата, разказа за връзката си с Джумпарова в "Жените говорят". Той призна, че е снимал секс клипче с Виктория, но заради него жена му го е хванала.

"Бяхме се снимали с Виктория и исках да прехвърля заснетото от камерата на касета. В това време се прибира жена ми и аз скривам камерата, но оставям касетата. След това излизам, а когато се прибирам намирам бележка от Христина, с която към този момент имам връзка от 10 години, живеем заедно, но все още не сме женени. Бележката гласи: "Хайде с твоето котенце, патенце - да сте живи и здрави."

Шест месеца не можех изобщо да се свържа с нея. Като я намерих - не иска да контактува с мен изобщо. Добре, че беше баща й, родителите й изобщо, които много помогнаха да си ме прибере и за това съм им благодарен", разкри Емил.

С пословичната си разсеяност Къртицата обясни и провала си в ролята на предателя в базата.

"На теста Бориса беше далеч по-подготвена", каза Емил Русев и допълни: "Когато психолога на предаването ми каза, че съм избран за ролята на Къртица, си помислих, че се шегува. Явно са търсили човек, който лъже добре в напрегнати ситуации".

Въпреки че отново отказа да сподели неговата версия колко дълго е продължила връзката му с Виктория, Русев отново наблегна на факта, че обожава жена си и вече е разбрал, че няма какво да търси в обятията на мацки и знайни и незнайни красавици, пише Lifestyle.

Той е сигурен, че има всичко, за което е мечтал. Дори за изкусителната Бориса бе категоричен, че за него тя е 100 % приятел и нищо повече.

Водещи новини

Още новини