Арестуваха палава даскалица по сексуално здраве заради оргии с ученици

share

Учителка от американския щат Тексас бе арестувана за това, че е правила секс с двама свои ученици. 31-годишната Марлена Минтс е преподавала сексуално здраве и образование в СОУ Беси Колман в Кедар Хил близо до град Далас.

Училището разбрало за непристойното поведение на възпитателката, след като осмокласник се похвалил са креватните си приключения с госпожа Минтс. Даскалицата е обвинена в сексуално насилие срещу дете и непристойни взаимоотношения с ученици. Местната училищна администрация е пуснала Минтс в принудителен отпуск и се е свързала с полицията миналата седмица, когато научила за непристойните контакти. По-късно тя е задържана от полицията и отведена в местния затвор.

Според полицейски документи, Минтс си е разменяла текстови съобщения с 13-годишен относно проблем с неговия пенис. Минтс му казала, че трябва задължително да види за какво става на въпрос и му казала да се срещнат в училище.

Ученикът разказа на следователите, че си е мислил, че всичко е наред, защото тя била преподавателка по сексуално здраве и образование. Той също разказа как се е разголил пред нея, а тя му направила орална любов.

Възпитаникът определи Минтс като „пума“ (жена на възраст, търсеща секс връзки с млади мъже), която, понеже той бил любимият й ученик, му позволявала да й пипа гърдите и дупето по време на час. Други ученици също са я пипали по нежните места.

В хода на полицейското разследване стана известно, че учителката е имала взимане-даване с още един ученик. Втората й жертва също си е разменяла съобщения с нея. В тях учителката е питала ученика, дали иска да „прекарват време заедно“ и „дали харесва момичета“.

Според заповедта за арест, Минтс го е взимала с колата си, откарвала го е в дома си, където му е правила орална любов. „Преподавам през последните пет години. Обичам да преподавам здраве. Обичам го, защото тази информация се прилага всеки ден“, е написала Минтс на страницата си на сайта на Беси Колман.

Родители са шокирани от случилото се. „Въобще не съм очаквала такова нещо. Тя е страхотен учител. Винаги е приятелски настроена, усмихваше се, бе готова да помогне“, каза Маги Робъртс, чиято племенница посещава училището на Минтс.

Водещи новини

Още новини