Елен Колева: Свободна съм, нямам мъж!

share

В предаването “Преди обед” на БТВ актрисата Елен Колева се възмути от многобройните афери, които й се приписват. Дори след като гостувала за няколко минути в сутрешен блок на друга телевизия, й приписали връзка с водещия.

“В момента нямам връзка с никой”, заяви актрисата. “В момента, в който преценя, че имам какво да кажа, ще отида и ще го кажа”, каза тя по адрес на медиите. Тя се оплака, че дори когато й се обаждали журналисти да я питат дали някой слух е верен и тя отговаряла отрицателно, те пак си пишели каквото им изнася.

“Ще заведа дело”, отсече тя по адрес на “Седмичен Труд”, който пусна фалшиво интервю с нея. “Александър Найденов също ще участва в това нещо по своя линия”, обясни актрисата. Тя все се надявала, че глупостите по неин адрес ще спрат и истината ще излезе наяве и смята, че сега е дошъл този момент.

С бившия си Александър Найденов те са в “човешки отношения”. Виждали се наскоро и тя му простила обидните думи, по неин адрес.

Според нея, зложелателите се възползвали се от ревността на Александър. Тя разбирала неговата реакция. В момента работи по театрални проекти и се надява да я вземат в някой сериал. Започва и собствено модно предаване.

Водещи новини

Още новини