Преслава иска 100 000 евро за свои голи снимки

share

Горещи и наелектрезиращи актови снимки пази в архива си Преслава, разкрива hotarena.net. Правени са от неин близък приятел, който се занимава с фотография, и който се е постарал да не остане нищо скрито-покрито от перфектните й форми.

За съжаление, така жадуваните от мъжките й фенове гърди може никога да не видят бял свят. Поне това се заричала изпълнителката на „Лудата дойде”.

Все пак, Преслава била склонна да продаде домашната си порно продукция, ако някой брои минимум 100 000 евро. Това било условието, което поставила самата Преси на известен главен редактор на светско списание. Научил за пикантните кадри, журналистът отправил оферта към певицата.

„Срещу 100 000 в евро може и да си помисля дали да ти ги дам”, изцепила се Преслава. Разбира се, тази сума е абсурдна, така че май ще си останем само с мечтите за голи снимки с фолк певицата, пише hotnews.bg.

Неведнъж папараци са хващали в доста предизвикателни пози едрогърдата чалгаджийка, като най-популярните са на едно нейно участие. Наглед строгата рокля разкрива огромна част от прелестите на Петя от Добрич, която всеки познава като Преслава.

Водещи новини

Още новини