Говори импресариото на Лили Иванова: Вижте сензационни разкрития и цялата истина за примата

Фейсбук
share

Дали Лили Иванова ходи до магазина и на какво се смее, отговорът идва не от кого да е, а от най-близкия й човек - нейният импресарио и асистент Николай Недков.

"Много обича вицове за себе си и като чуе нов, се обажда на екипа да го разкаже. Последният бил, че за 24 май ще връчат орден "Лили Иванова" на Стара планина, тя много се смяла, разкри Недеков в тв интервю пред bTV.

Лили Иванова не заспива преди 1-2 часа през нощта и задължително чете книга преди това. На тази възраст изглежда по този начин, пее така и има хъса благодарение на самоизграждането си. И не крие годините си - на 85 е, живот и здраве април ще стане на 86, разказва Николай Недеков.

Лили Иванова си поръча луксозен гроб: Не смятам да умирам скоро, но човек трябва предварително да си е уредил нещата

"Естествено е, всички да остаряваме, но жени на 40 изглеждат пред нея като лелки", добавя още най-близкият до звездата, който е с нея от 10 години, когато поканил екипа й да гостува в Шумен, а на вечерята след концерта тя го попитала няма ли с организационните си качества да се премести в София. Така Николай започнал да помага с логистиката й следващата година и постепенно започнал да отговаря за всичко - вече 5 г.

"Много лесно се работи с Лили Иванова, защото правилата са зададени, няма прищявки, доверява се на екипа си - всеки в ресора си", категоричен е той.

След всеки концерт Лили пита първо тях как се е справила. Тя никога не е доволна от себе си, ако се помислиш за звезда, си загубен, казва Николай. Нито веднъж не е попитала колко е спечелила, тя не знае след турнето колко остава като сума за нея. Но музикантите й са най-високо платените за лайф в България, отсича организаторът. Тя сама повишава двойно на всяка година хонорарите на всеки един.

Фигурата на бащата е много важна в нейния живот, като малка е имала травма, че е бил вкаран в затвора от новата власт, само защото бил служител в общината. Заветът от него е да обича България. А Ванко Пеев - вторият й съпруг, е най-голямата й любов, казва Николай.

Лили Иванова си слага шапка на излизане от къщи и се шегува, че така никой няма да я познае. Но винаги има. На "Оборище" звездата живее от 50 години и цялата държава знае това, повечето хора са стъписани да я видят, но много уважителни, разказва още най-близкият й човек през последните години. Появяванията й обаче са изключителни, не можеш все пак да я срещнеш в магазина, затова и реакцията на хората е такава, добавя той.

Дистанцирана е, може да разчита на много тесен кръг от хора и тя го е осъзнала отдавна, описва той как се общува Лили. Предателствата на доверието са най-големите в живота й, разказва Николай. Тя давала кредит на доверие, но после много често хората се главозамайвали. Няма претенции, а високи изисквания, не прощава лъжата.

Сред лъжите, които вървят за нея, е че поспивала следобед, дори в една гримьорна организаторите й приготвили легло, разказа още асистентът. А най-много във фолклора върви, че имала ужасен характер.

"Забавен момент беше на едно частно събитие, когато собствениците на фирмата дойдоха да се снимат в гримьорната, застанаха обаче на 1 метър дистанция. Днес вече изяде един човек и е сита, може да се приближите, пошегувал се екипът на звездата."

"Всичко при нея е изградено интуитивно - режимът й, пътят, по който се става звезда. Тя е много наблюдателна. Слушала е Мария Косева как артикулира и е взела в самото начало дикцията от нея", дава той пример.

Големият концерт в София на Лили Иванова ще е на 14 декември в "Арена София", 80 души ще излязат с примата на сцената. Това ще е най-модерното досега шоу на звездата, в екипа е мениджър на Роби Уилямс.

Водещи новини

Още новини