Ето колко бона е пръснал Геро за операцията за отслабване

БНТ
share

"Скромните" 9000 лева струват операциите, с които Герасим Георгиев-Геро се е стопил наполовина и днес изглежда направо неузнаваем.

Миналата седмица култовият актьор и тв водещ се появи в студиото на Жоро Любенов в БНТ и наистина събра погледите не само на водещия, но и на зрителите пред малките екрани с външния си вид.

Геро вече е толкова слаб, че даже вече е кльощав и дори му правят забележки. Актьорът обаче, не се впечатлява от коментарите, а напротив - пояснява през какво точно е минал, за да постигне този успех. И открито призна, че новият му вид не се дължи на специални диети, а на бариатрична операция за влизане във форма.

"Наднорменото тегло, напрежението, стресът в нашата прекрасна професия те довеждат до състояния като високо кръвно, диабет и т. н. Аз съм здрав, просто си направих бариатрична операция", обясни Геро.

А разликата между начина, по който изглеждаше преди, и видът му към днешна дата, е повече от забележителна.

Актьорът Герасим Георгиев - Геро се стопи до неузнаваемост, фенки точат лиги по него

За разлика от други родни звезди, той не се е поддал на модата да пътува за Турция, за да се оперира, а си е направил интервенцията в България.

Проверка показва, че подобни процедури вървят по около 9000 лева, като отделно от това се заплащат около 400 лева за задължителен пакет "Предоперативна подготовка", който включва изследвания и прегледи при различни специалисти, пише "Уикенд".

Вижда се, че той е свалил около 60-70 килограма от доскорошната си внушителна фигура. Промяната се е наложила по здравословни причини. Операции като неговата се правят единствено на хора, които имат затлъстяване – индекс на телесната маса над 35, и не успяват да отслабнат по никакъв друг начин, става ясно още от изданието.

Геро признава, че преди това е пробвал какво ли не. Смъквал максимум 7-8 килограма, след което ги връщал за отрицателно време. Лекари му казали, че състоянието му е тревожно и спешно трябва да свали поне 30 килограма от теглото си.

"Ако не бях го направил, нямаше да доживея много – наднорменото тегло вече беше започнало да прави поражения", обяснява Геро.

Припомняме, че преди години операция за отслабване си беше направил и режисьорът Люси Иларионов. Той също свали доста килограми, но след това отново започна да пълнее. Не постигна обаче резултата на Геро.

Преди дни актьорът е приключил снимки на нов филм с режисьор Зорница София. Заради него боядисал косата и брадата си в бяло. През ноември пак щял да снима, този път – сериал за БНТ. Геро не уточни заглавието на продукцията, но е възможно това да е очакваното продължение на хитовия сериал "Под прикритие".

Другият сериал, в който участва в обществената телевизия пък, е "Вина", но от думите му стана ясно, че поне засега не се работи по негов нов сезон.

Водещи новини

Още новини