Заключиха Орлин Павлов

Булфото
share

Какво ли не е минавало през главата на Орлин Павлов, откакто се занимава активно с музика. Певецът има в архива си не една или две комични ситуации, някои от които афишира с усмивка.

Случката е от един от концертите му в НДК. Малко преди началото на събитието той се озовал в необичайна ситуация - гримьорната била заключена и то в момент, когато спешно трябвало да си вземе от нея слушалките за изпълнението.

"Трябваше да си взема слушалките, с които пея, но в този момент открих, че някой ми е заключил гримьорната", връща лентата Павлов в "Тази неделя" по bTV. И добавя: "Чух как Милен Кукошаров обявява началото на концерта и си казах: "Без мен няма как да има концерт!" Бях притиснат от времето."

Тъй като ситуацията била доста напрегната - и очевидно без изход в конкретния момент, на изпълнителя не му останало друго, освен да разбие вратата.

"С този адреналин, който имах, вратата ми се стори като солета. Просто минах през нея", споделя през смях към днешна дата той. След като се сдобил със слушалките, успял да излезе на сцената навреме, а концертът продължил без повече инциденти.
Орлин Павлов не иска да води шоуто си

"Все пак се извинявам на управниците на НДК за вратата", добави още Орлин Павлов.

Водещи новини

Още новини