Кошмар за фамилия Бачорски: Нелеп инцидент вкара в болница един от братята на бизнесмена Даниел

Инстаграм
share

Истински кошмар в едно от най-известните и богати семейства в България. Георги Бачорски счупи крака си след инцидент преди концерта на Ед Шийрън. Лично Даниел Бачорски разказа, че брат му се е подхлъзнал и е в критично състояние в болница, защото се е подхлъзнал, докато са чистили около стадиона преди събитието. 

Бизнесменът и фирмата му са били ангажирани да се грижат за чистотата преди и след събитието в столицата, което събра над 60 000 души.

Даниел засне целия ден и процеса на почистване на видеа, които през цялото време публикуваше на сторита. Той обаче не беше просто на място, за да следи служителите си, ами заедно с тях чистеше, метеше, миеше и благодареше на хората, които изхвърляха отпадъците си в кофата. 

За жалост злощастно събитие беляза паметния за него ден. 

Ето и какво споделя Даниел Бачорски в сторитата си:

"Нека работният ден започне сега. 8:53 минути – събота. Ако можеш да го мечтаеш, можеш да го направиш. Аз мечтаех за нещо огромно и стойностно и мисля, че се получи. Ако искате нещо в тоя живот, борете се здраво за него, без да ви мига окото. Хайде, газ! И винаги с усмивка.

Даниел Бачорски вдигна сватба на Малдивите

Едно от най-важните неща, за да постигнеш и да направиш нещо, за да се случи, е добрата подготовка“, казва той, преди да вземе доведения си брат Георги от паркинг.

"Време е да ви кажа какво ще се случва днес и какво ще правим. Днес е големият концерт на Ед Шийрън на "Васил Левски" и за почистването на и около стадиона, отговаряме персонално двамата с брат ми - Георги.

Ще чистим стадион, терен, входове, тоалетни, канала, "Гурко", Борисова градина, ул. "Драган Цанков", езерото Ариана. Ние с Георги сме възбудени много от ситуацията, особено аз.

Общо 100 човека днес ще отговаряме за почистването. Обожавам такива моменти, вече сме в работно облекло. След малко отиваме и натоварваме мениджърите, които ще отговарят за това процесите да вървят."

Последва стори, на което Даниел Бачорски се е впуснал „в окопите“ и буквално бута две кофи за боклук.

„Сега ще разхвърляме преди концерта 100-на кофи, за да може скъпи граждани, да си хвърляте боклуците в тях", споделя той.

"Така, както всичко върви наред, брат ти се подхлъзва и пада, и чупи глезен. По най-тежкия и грозен начин. Живот. Трябва да продължа да бачкам, въпреки че положението му е критично. Това е. Ценете, уважавайте и обичайте хората около вас, докато всичко е наред."

В следващите сторита Даниел показва, че продължава да бута кофи около стадиона и да подготвя обстановката за концерт на Ед Шийрън.

 

Водещи новини

Още новини