Драгана Миркович "кърти" оградата на панаира във Видин

Булфото
share

Сръбската легенда Драгана Миркович пробва да бутне оградата на панаира във Видин. Още щом излезе на сцената, певицата заяви, че иска феновете й да бъдат по-близо до нея.

По микрофона тя помоли охранителите на концерта да преместят загражденията, за да може почитателите й да се приближат към сцената. След като никой от тях не реагира, самата звезда слезе при публиката и заедно с двама души от своя екип се опитаха сами да помръднат железните тръби, но не успяха. Тогава бодигардовете им отговориха, че са фиксирани, а Драгана им показа къде точно би искала да ги сложат.

Желанието обаче така и не й бе удовлетворено и тя помогна на най-малките дечица да прескочат оградите и да отидат при нея, за да ги прегърне.

Разводът на Драгана Миркович: Започва битката за над 100 млн. долара

Фолкзвездата пристигна от Виена, където живее в замък, заедно със своя бенд, за да зарадва с изпълненията си видинчани и гостите на панаира в крайдунавския град. Тя откри програмата с една от най-популярните си балади в последните години - Sve bih dala da si tu, а над 10 хиляди души пяха с пълно гърло от първата до последната песен.

За концерта й дойдоха много коли и автобуси както от региона, така и от различни краища на България, включително и от съседните държави, пише „Телеграф“.

Водещи новини

Още новини