Азис показа шкембе с плочки

Булфото (архив)
share

Фолкаджията Азис стана най-осмиваната популярна личност у нас през последните дни в социалната мрежа Инстаграм.

Причината затова е мускулестото му тяло, което демонстрира в един от последните си видеоклипове - триото му с Галена и Антонио "Мой си бе". Макар лентата да е от преди година, феновете на чалгата със закъснение започнаха да се гаврят с телосложението на Василка, видя HotNews.

Очевидно преди това са оценявали само песента, но след като няколкосекундно видео на Азис като мускулест мачо се появи в Инстаграм страница с хумористично съдържание, това предизвика взрив от подигравателни мнения на потребители.


"За първи път виждам шкембе с плочки", реагираха феновете на изцепката на Костинбродския славей и се питат дали този "костюм" не е закупен от Тему или Алиекспрес. "Тяло на гръцки бог, не завиждайте, моля. Личи си, че е постигнато с усилени тренировки, кючеци и пръжки", реагираха други, трети го определиха на костенурка нинджа.

"Костюмът може да е фалшив, но чупките в кръста са 100% натурални", сипаха му с черпака и други. Много хубаво стоели плочки на дебело тяло. Неочаквано добра комбинация - гаврят се още с фолк легендата. Някои пък се опитаха да внесат и разсъждение за изцепката му. "Интересува ме наистина ли си е казал ще облека това и всички ще си мислят, че е моето тяло или го е направил за бъзика", коментираха още в социалната мрежа.

Азис направи признание за най-страшното си преживяване

Водещи новини

Още новини