Неузнаваема: Жана Бергендорф с изцяло нова визия

Булфото архив
share

Жана Бергендорф предизвика голям фурор, но по-скоро в негативен, отколкото в позитивен план, защото се появи в такъв безумен вид, че феновете ѝ останаха с отворени усти.

"Тя направо не прилича на себе си!", реагират някои от посетителите в хитово заведение в Слънчев бряг, където изпълнителката имаше участие преди броени дни, както става ясно от публикация в социалните мрежи.

Новата визия, с която певицата се появи, определено предизвика мощна вълна от реакции във виртуалното пространство. Вместо с традиционната в последните години огненочервена коса, Жана се появи с къса русо-оранжева и много къдрава коса. Освен всичко, Бергендорф е качила и доста килограми, които няма как да прикрие с по-широки дрехи.

Повечето коментари под публикациите с новия вид на изпълнителката обаче, за изненада на мнозина, не са в графа "хейт", а са по-скоро окуражителни.

Не липсват и такива, които гледат песимистично на образа ѝ, разбира се, и дори я осмиват заради наднорменото тегло.

Любопитна подробност е, че към момента видеото с Жана Бергендорф в социалните мрежи бе деактивирано, но продължава да може да се види във Фейсбук, пише show.blitz.

Припомняме, че в началото на годината Жана Бергендорф беше задържана от служители на МВР в столичния квартал "Овча Купел", където отишла с неин приятел на гости. Образувано бе производство за хулиганство, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода". В крайна сметка Бергендорф бе освободена след заплащане на парична гаранция в размер на 1000 лева.

През 2016 г. пък певицата беше обвинена за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

Водещи новини

Още новини