Ким Кардашиян прекарала няколко дни в дома на футболист на Реал Мадрид

Getty Images (архив)
share

Ким Кардашиян, реалити звезда и считана за най-влиятелната личност в социалните мрежи, е присъствала на двубоя от уикенда между испанския колос Реал Мадрид и Реал Валядолид от втория кръг на испанското първенство по футбол, провел се на стадион „Сантяго Бернабеу“. Новината бе оповестена в официалния сайт на „кралете“, където бяха споделени и снимки от визитата на родената в Лос Анджелис инфлуенсърка.

Заедно с нея е бил и 8-годишният ѝ син Сейнт Уест, който имаше привилегията да излезе на терена преди началото на мача с една от бразилските перли в състава на тима Винисиус Жуниор.

Любопитно за отбелязване е, че Кардашиян е получила поканата да присъства на мач на Бернабеу именно от Винисиус, на която тя веднага откликнала. Испански медии разкриват, че преди да посети двубоя, Кардашиян е била отседнала за няколко дни в дома на бразилеца.

След края на срещата тя е разгледала стадиона в компанията на президента на клуба Флорентино Перес, с когото си направила селфи във VIP ложата.

В последните дни 43-годишната Кардашиян не пропусна да се снима и с останалите звезди на испанския клуб, сред които Едуардо Камавинга, Джуд Белингам и Дейвид Алаба в спортната база във „Валдебабас“.

Кардашиян в компанията на Флорентино Перес във VIP ложата (Снимка: Реал Мадрид)

Водещи новини

Още новини