Ето кой стои в основата за напускането на Деси Стоянова от "Преди обед"

Фейсбук
share

По всичко личи, че преди да обяви напускането си от Би Ти Ви, Деси Стоянова е успяла да си оплете много добре кошницата.

Оказва се, че бившата водеща на „Преди обед“ е имала солиден гръб, когато е съобщила на своите шефове, че се разделя с телевизията.

Става въпрос за договорката й за работа като лектор в академията, основана лично от актуалния кмет на София – Васил Терзиев, пише standartnews.com.

Макар раздялата й с Би Ти Ви да изглеждаше емоционална и преливаща от топли чувства, то Стоянова отдавна е подготвяла почвата за това събитие. За разлика от мнозина от колегите си, които подават оставки в състояние на афект, тя е тъкала своето килимче бавно и методично, за да може след като напусне сигурната си работа, да стъпи спокойно на него.

Ето коя красавица ще седне на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Едва, след като се е подсигурила с достатъчно силни съюзници, звездата е обявила, че си тръгва, а именно академията „Телерик“, чийто основател е Васил Терзиев. Едва 5 дни след последния й ефир, въпросната академия е обявила, че стартира напълно нова програма за обучение на мениджъри във всички направления на бизнеса, в която Деси Стоянова ще преподава.

Снимката й е наредена сред тези на 18 мениджъри, собственици и управители на различни големи компании в България и по света, които също ще преподават в този курс на обучение. Продължителността на програмата е 3 месеца като лекциите и упражненията са онлайн, два пъти в седмицата, вечер. Цената за тази екстра е (Забележете!) 6 000 лева.

Само безнадежден наивник би могъл да реши, че Деси Стоянова е подписала договор за работа в тази програма едва след напускането си от „Преди обед“, предвид, че за обявяването на такъв вид програми се изискват месеци подготовка и координация. По-вероятно е работата да е била вече опечена, когато тя е съобщила на своите шефове, че ще трябва да си потърсят нова водеща за септември.

Вместо да обяви, че напуска, тъй като бизнесът вече й е по-интересен от телевизията, а и парите са по-добри, тя е използвала като оправдание промените във формата – че в него ще бъдат включени прекалено много лайфстайл елементи за сметка на сериозните теми и културата, с което като сериозен журналист не може да се примири.

Водещи новини

Още новини