Ралф Шумахер: Кора знаеше, че съм гей

Getty Images, архив
share

От момента, в който Ралф Шумахер обяви преди няколко месеца, че е гей и живее с новото си гадже Етиен, папараците го дебнат.

Бившият пилот от "Формула 1" и брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер оттогава привлича много обществено внимание и наскоро беше щракнат да се целува с възлюбения си на яхта. 

14 години Ралф беше женен за Кора, от която има син - Давид. Те се разделиха през 2015 г., но доскоро никой не знаеше, че Ралф има връзка с мъж. Самият Етиен беше негов мениджър дълги години. Този факт, както и някои други истории, появили се през онези години, ядосаха Кора, която каза, че се чувства използвана.

Братът на Михаел Шумахер призна, че е гей

"Иска ми се Ралф да ме беше включил или поне да ме остави да бъда част от неговото решение. Това би било знак на уважение. По време на кариерата му във Ф1 имаше много слухове за него. Помолих го да се изясним, но той винаги отричаше. Чувствам се използвана", каза Кора в интервю.

Ралф твърди, че Кора отдавна е знаела за неговите наклонности.

Майката на Кора, Ингрид Бринкман, също коментира гей скандала, подкрепяйки твърденията на дъщеря си, че не е знаела за сексуалността на Ралф. "Съжалявам за Кора и как сега е обиждана публично и представяна като лъжкиня", казва Ингрид пред Bild.

Бринкман добавя, че по време на брака им тя е разговаряла с Ралф по въпроса. "Говорих с Ралф и го попитах дали има проблеми и има ли нещо, което трябва да ми сподели. Той седна срещу мен и каза: "Ингрид, казвам ти, определено не съм гей. Това са само слухове", разкрива тъщата.

Тя добавя, че когато през 2001 г. Кора и Ралф са се оженили, връзката им е била силна, като дъщеря ѝ е обичала с цялото си сърце пилота. "Кора се омъжи за Ралф от любов. Разбира се, че имаха сексуални отношения. Ето защо всички смятахме за слух твърденията, че Ралф е гей."

Водещи новини

Още новини