Ето коя красавица ще седне на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Фейсбук
share

След като в края на юли тази година водещата на „Преди обед“ – Деси Стоянова, неочаквано обяви своето оттегляне от предаването, за свободното до Петър Дочев място продължават да се спрягат не една или две известни звездни дами.

Според слуховете, потвърдени и от близки на бившата манекенка и телевизионна водеща – Венета Харизанова, именно тя е основната претендентка да застане пред камерата до чаровния актьор, и вече дори била избрана от екипа, пише show.blitz.

Красавицата от близкото минало само преди около два месеца се раздели с неверния си съпруг Емил Маринов, който с лека ръка я замени с 27-годишна блондинка – негова подчинена.

Явно драмата в личния живот на 43-годишната Харизанова й е подействала мотивиращо, и вместо да се затвори и самосъжалява, скоро след раздялата бързо се е ориентирала в обстановката.

Десислава Стоянова се разделя със зрителите и "Преди обед"

Запознати твърдят, че тя без колебание е пуснала връзките си в Би Ти Ви, само и само да се добере до свободното място в „Преди обед“.

Моделка и актриса, Венета Харизанова, всъщност има и кариера в телевизията, продължила около 5 години, но за това време тя сменя цели 3 български телевизии.

В несъществуващата вече „7 дни“, Харизанова водеше предаването „Вярно или не“, а в Би Ти Ви - цял един епизод на „Шоуто на Слави“, докато то все още се излъчваше там.

Преди години бе спрягана и за водеща на „Гласът на България“, а по Нова блесна в риалитито „Звездни стажанти“.

 

Водещи новини

Още новини