"Това е толкова унизително": Кание Уест пое пълен контрол върху живота на жена си Бианка

Instagram
share

Ден след ден съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, дефилира наоколо с все по-оскъдно облекло. Понякога тоалетът ѝ се състои единствено от една лента, която да прикрие интимните ѝ части.

Източник разкри пред In Touch, че тоалетите, които Бианка носи, имат по-голямо значение от обикновено парадиране на физическите ѝ дадености.

"Кание вече упражнява пълен контрол върху живота на Бианка", казва вътрешен човек, разказвайки, че 47-годишният рапър диктува всичко около съпругата си. "Той я снима от всеки ъгъл, преди да излязат", казва още мъжът. "След това започва да критикува тялото ѝ, което е много унизително."

Бианка Ченсори придружи Кание Уест чисто гола, семейството и приятелите ѝ се ужасиха

Нейният гардероб е само началото. "Кание също така проверява социалните ѝ медии и контролира какво яде и пие. Дори не ѝ е позволено да си ляга, докато той не ѝ каже. Той казва, че е за нейна полза, но той я е превърнал в собствена Степфордска съпруга!"

* "Степфордска съпруга" се използва в случаите, когато съпругата е покорна на мъжа си. Тя се подчинява изцяло на неговата воля и е заета с домашните грижи и собствения си външен вид. Степфордските съпруги правят само това, което искат техните съпрузи.

Водещи новини

Още новини