Здравко от "Биг Брадър" напусна Приморско, предприе неочакван ход

Фейсбук
share

Здравко Василев, победителят от първия сезон на реалити шоуто "Биг Брадър", напусна родния си град Приморско в разгара на летния туристически сезон, за да започне работа на Филипините.

От средата на месец юни Гларуса се наслаждава на смайващата природа и фините като брашно пясъчни ивици на прочутия архипелаг като част от екипа на приключенското шоу "Островът на 100-те гривни“, което ще се завърти тази есен в ефира на bTV.

Първият риалити шампион в България не е сред 30-те подбрани участници  за дебютния у нас сезон на хитовото в цял свят приключенско предаване, а е нает от продуцента Ники Николов да се грижи за обезпечаването, изграждането и разглабянето на десетки препятствия, пред които са изправени състезателите.

Техническата и логистичната поддръжка на приключенското риалити е осъществявана от смесен екип от българи и жители на Филипините, а Здравко е сред най-дейните и сръчни сътрудници на продуцентите, признават от шоуто. Гларуса ще изкара на Филипините до средата на месец август, но от медията засега пазят в тайна дали ще влезе в кадър, или ще остане извън него.

Предполага се, че заради неговата популярност сред любителите на риалити предавания, на Здравко ще бъде поверена и някаква роля пред камерата поне като звезден технически сътрудник на "Островът на 100-те гривни".

Здравко след боя между любовницата и жена му: Наел съм адвокат, не знаех, че Божена е способна на това!

Докато е на Филипините, Гларуса не спира да публикува снимки от престоя си и често сравнява красивите плажове и природа на архипелага с Приморско.

Само дни преди да отпътува към Азия, Здравко подари на родния си град огромен масив от снимки и видео материали с красивите забележителности на морското градче, заснети от него през последните няколко години.

Кметът на Приморско Иван Гайков вече използва кадрите на Гларуса за рекламни клипове на курортното градче с най-дълги пясъчни ивици на юг от Бургас, които се въртят в социалните мрежи.

Докато Здравко се труди и събира тен по филипинските плажове на почти 12 000 км. разстояние от Приморско, неговата съпруга Христина и порасналите му дъщери Яница и Зорница се грижат за семейния хотел "Лилия", разположен в една от най-хубавите части на градчето, досами входа на Северния плаж. Здравко е баща и на 5-годишен син, който засега е твърде малък, за да е ангажиран в семейния бизнес.

Преди да отпраши към Филипините, Гларуса отдаде под наем за настоящия летен сезон яхтата си на местен бизнесмен, с която през последните години показваше на туристите красивото крайбрежие на Приморско.

След като през 2005 г. спечели 200 000 лева като първия победител в "Биг Брадър“, Здравко инвестира част от спечеленото в 10-метрова лодка за разходки и в изграждането на летен басейн към семейния хотел.

Две години по-късно и жената на Здравко – Христина, триуфира като победител във "ВИП Брадър“ и впоследствие семейството купи и втора яхта, с която миналата пролет Гларуса се е разделил, пише "Уикенд"

 

Водещи новини

Още новини