Епизод пореден: Гущеров на седмото небе от щастие – Светлана го прибра

Инстаграм
share

Да започне ново начало без Християн Гущеров се зарече вчера майката на четирите му деца Светлана. Разклатеното й психично здраве обаче мени настроенията й със скоростта на светлината и днес плеймейтката вече е на друга вълна. Тя си прибра обратно мъжа, вероятно окуражена от няколко отрезвителни шамара, писа Intrigi.bg.

Самият Християн е на седмото небе от щастие и го показа публично в социалните мрежи. Той отключи Инстаграм профила си и го напълни с нейни снимки, на които й се обяснява в любов. Тя пък отново започна да го следва и възстанови изтритите публикации, свързани с него.

Индийският сериал с елементи на ромска трагикомедия очевидно ще продължи по-дълго от „Дързост и красота“ и за това загатна самата Гущерова. 

„До всички, които следят живота ми и клюкарстват за него. Не се отказвайте. Сезон 2 ще излезе скоро“, написа нерешителната моделка.

Според запознати Светлана си е прибрала отново Християн след поредната пиянска свада. Съсипан и алкохолизиран, милионерският син отишъл посреднощ да тропа на вратата й с обещанието да се промени, да спре да пие и бие. Разколебана от безпаричие, самотната майка решила да му даде пореден шанс и днес вече Гущерови го играят щастливо и здраво семейство.

Краят е окончателен! Светлана Гущерова изтри милионерския син Християн от живота си

Близки до плеймейтката обаче предричат нов драматичен епизод в близките дни, когато Християн отново посегне към чашката…

Водещи новини

Още новини