Циркът се мести в съда: Християн пребил Светлана! Снимал я как заработва с италианци

Фейсбук
share

Вълшебната приказка за щастието на семейство Гущерови, която Светлана разказва от години се оказа кьорфишек.

Вчера с пост в социалната мрежа Светлето обяви, че се разделя с Хриси.

Близки до Гущерови споделиха пред Хотарена, че раздялата е факт от поне две седмици. Случката с Кирил Терзиев, когото плеймейтката обвини в нанасяне на побой, слага началото на раздора в семейното гнездо.

Бившият борец разкри, че Гущеров-младши му дължи огромна сума пари. След това гръмна и пикантна история за любовните отношения на Светлана с Терзиев, които те поддържали по време на уж щастливия брак на търговищката перла.  Освен сексуална наслада, Гущерова получавала и пари в брой, за да закърпи пробойните в семейния бюджет.

Бомба: Светлана Гущерова се раздели с Християн

Като един сериозен мъж и глава на многодетно семейство, Християн побеснял от тези истории и пребил половинката си.

Тази изцепка преляла чашата! Гущерова грабнала две от четирите си деца и се изнесла от квартирата на Гущеров, барабар с майка си Кунка. Две от децата останали при Гущеров.

Останала без пукнат грош Светлана, която вече не е първа младост, се видяла принудена да се върне към стария си занаят. Понеже в България голяма част от популярните мераклии познати в светските среди са ползвали услугите й, тя намерила италианци, който да задоволява срещу заплащане в евро. Тук пак ударила на камък, тъй като Християн пуснал свои авери да я следят и те успели да заснемат как се труди жена му, докато Кунка се грижи за дечицата. Младият Гущер се заканил, че ще използва компроматите в съда. Той е решен да й вземе децата, макар че на никого не му е ясно как ще се справи с отглеждането им.

Майката на Християн - д-р Анелия Гущерова,  която е началник на отделение във ВМА, също била докарана до просешка тояга. В стремежа си да помогне на любимия си син, авторитетната лекарка издухала всичките си спестявания подир семейството. Сега карала на докторската си заплата, от която също заделяла някой лев за нуждите на Хриси. Д-р Гущерова категорично заявила, че единственото дете, за което би се грижила е първото от голямата челяд - момиченцето Анелия, кръстено на нея. За другите деца и за снаха си не искала да чуе.

Преди дни Християн Гущеров се е подложил на скенер на главата, издава източник на медията. Загадка остава дали проблемите му са вследствие на побой или има други здравословни проблеми.

Водещи новини

Още новини