Гущерова подхвана нов бизнес

инстаграм
share

Светлана Гущерова опроверга писанията по свой адрес, че за да спасява семейния бюджет се е захванала да продава парфюми в Инстаграм.

Моделката се ядоса на слуховете, че заробатва проценти от реклама на аромати - нещо, което до скоро не беше възможно да се случи, тъй като мъжът й Христиан винаги е бил против инфлуенсърството. Оказа се обаче, че парфюмите, с които Гущерова спами социалната мрежа, не ги рекламира срещу пари, а са новият й бизнес, пише "Хотнюз". 

"Въпреки, че не коментирам често измислени статии, написани от злобни хора, бих искала да внеса яснота. Парфюмите, които в последните дни изпълват моите сторита, са моят нов бизнес, паралелно с бранда ми за пижами и луксозни облекла.

Изхвърлиха Гущерови от квартирата

Не намирам нищо срамно в това да рекламирам собствените си продукти, които са на достъпни цени. Много хора биха искали да носят скъпи парфюми, но за съжаление не разполагат с такава възможност. Не бива да се внушава, че е срамно за хората да си купят парфюм на нормални цени. Ако за авторите на тези статии е срамно, за мен не е!", коментира Светлана.

Водещи новини

Още новини