Удар: Свалиха песен на Мара Отварачката

Youtube
share

Попфолк певицата Мария претърпява пореден удар в кариерата си. Новата“ й песен "Малка черна рокля“ е внезапно свалена от най-голямата платформа за видео споделяне YouTube. Мария признава, че то е спряно, но от кой да е, а от Diapason Records не заради неизплатени права по парчето, а заради някакъв личен сантимент на управата към песента. 

По думите ѝ се събрала цяла хайка, която да пише грозни и обидни коментари под песента, действието се случвало два дни след премиерата на парчето. Стигало се и до заплахи към целия екип. 

Парчето е в колаборация със Syper Sa6 и всъщност е ремикс на някогашния супер хит на Теодора и DJ Jerry.  Към момента той може да се намери само в социалните мрежи, където не само не се радва на голям брой гледания, но и търпи брутални критики от меломани, пише Телеграф.

"Съсипа хубавата песен на Теодора“, "Язък за готиното парче "Моят номер“. Кавърът на Мария не може да й стъпи на малкия пръст“, гневят се в нета. "Дори на запис след обработка на гласа, пак звучиш зле, Маро!“, "Тази жена не може да пее – тя рецитира“, гласят част от стотиците негативни коментари.

Мария не за първи път прави кавър на бг песен. Още с връщането си на музикалната сцена през 2021 г., тя използва евъргрийна на Цвети Янева "Давай, разплачи ме“, което отново не се радваша не положителни коментари от фенове. 

 

Водещи новини

Още новини