Младо гадже утешава съпругата на княз Кирил

share
Росарио Надал, която все още е съпруга на българския княз Кирил Преславски, прекарва лятната си почивка на родния си остров Майорка с непознато младо гадже. Това съобщава испанското списание "Love".

Изданието отбелязва, че Росарио се завръща в Майорка в “добра компания”. Новият любим на красавицата се казва Хенри, ако е англоговорещ, или Анри, ако е френскоговорещ. Външният му вид е изключително привлекателен, твърди списанието, което публикува снимка на двамата на корицата си под заглавие “Росарио Надал влюбена? Много нежна на Майорка”.

Публикуван е и голям снимков репортаж по темата. Според испанските журналисти Росарио прекарвала “романтични и страстни плажни дни и се наслаждавала не всеки сладък момент”.

Росарио и Кирил се разделиха през октомври 2009 г., но официално не са разведени. Любопитно е, че миналата година на Майорка бе забелязана друга влюбена двойка. Тогава княз Кирил Преславски – вторият син на Симеон Сакскобургготски, летуваше заедно с новата си приятелка. В интернет веднага бяха публикувани снимки на Кирил и русокосата банкерка Кристина Туньон.

Водещи новини

Още новини