Преслава се върна при бившата си любов

share

Фолк дивата Преслава се върна при бившето си гадже - плевенския бизнесмен Цветелин Маринов - Цуни, пише "България Днес".

Фурията от Добрич, която миналия месец се раздели с пернишния милионерски син Жоро Бирмата, отново си намери мъж, който да й угажда и да има възможност да финансира луксозния й начин на живот. Слуховете бяха, че Бирмата е оставил гласовитата певица именно заради непрестанните й финансови капризи.

Сега Петя е в обятията отново на заможен мъж. А Цуни е известен с това, че не жали средства, за да направи щастлива жената до себе си.

Според столичните клюкари, цитирани от изданието, бизнесменът лесно отново е паднал в мрежата на едрогърдата Преслава. Страстта между двамата датира отпреди няколко години. Макар връзката им да е била кратка, те останали приятели и често се виждали, а дори са били на екскурзии заедно.

Преслава отново мечтае да отиде на почивка с Цветелин, дори и да е на родното Черноморие. С тях обаче брюнетката ще вземе й сестра си Ивелина. Така Маринов ще се окаже, не с една, а с две дами и ще трябва да покрие всички харчове по летуването им, коментира вестникът.

Плевенският бизнесмен бил виден ценител на актуалните чалгаджийки, а и те го харесвали. Преди време той се е радвал на прелестите на Елена Паришева, която обаче се раздели с него, за да стане футболна съпруга.

Водещи новини

Още новини