Пътешественик във времето: Извънземните ще превземат планетата ни през 2023 г.

Pixabay
share

Tik Tok звездата Ено Алерик, който претендира, че е пътешественик във времето, направи нови твърдения за 2023 година. Според него именно в следващите 12 месеца ще се сблъскаме с извънземните директно. 

Той твърди, че светът се приближава до своя край. Ено смята, че в средата на годината ще се случи нещо епохално, което ще разтърси разбиранията ни за вселената. Той разказва, че Земята ще бъде посетена от зли извънземни, но сред тях ще има и добри, които щели да спасят от изтребване някои от земляните, пише "Дейли стар". 

8 хил. човека пък щели да бъдат отвлечени през март тази година, за да бъдат отведени на друга планета.

Ено предрича, че група тийнеджъри пък щели да открият през февруари древни руини, сред които имало портал за друг свят. Потребителите обаче не вярват на думите на Ено, който казва, че скоро щели да променят мнението си и да съжаляват горчиво. 

Защо извънземните не са ни посетели все още?

Наскоро проучване на Еврейския университет в Йерусалим предложи ново обяснение защо извънземни не са посетили нашата планета. Нашите сигнали все още не са достигнали до тях и те няма как да узнаят, че на Земята има разумен живот, пише в. "Дейли мейл".По същество това означава, че ние изпращаме сигнали, които могат да се открият от Космоса, едва от 30-те години на миналия век, така че извънземните всъщност не са имали достатъчно време, за да получат съобщението или да отговорят на него, довълнат от DarikNews.

Водещи новини

Още новини