Нашенец се сби в сръбско риалити, полицията го арестува

Инстаграм
share

Родният риалити герой Емо Каменов се сби в сръбското шоу „Задруга“. Напрежението ескалира, след като съквартирантът на Каменов -  Кристиян Голубович, налетя на друг участник в шоуто и започна да го удря с юмруци в главата, а Емил веднага се присъедини към него, пише "Телеграф".

Насилие

В социалните мрежи вече тече видео от свадата на нашия и сръбските му съквартиранти. От кадрите ясно си личи, че Голубович и Каменов налагат Чертич в главата, а охраната не успява да го спаси. Останалите съквартиранти викат и ги молят да спрат, но остават нечути. След това им провинение и двамата бяха изхвърлени от шоуто заради физическо насилие. Сръбските медии съобщават, че след като са напуснали великолепното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която веднага арестувала Голубович и българина.

Емо Каменов скочи на Павел и Венци Венц

Съжаление

Сръбски репортер причака Голубович и Каменов пред полицейския участък в Печинци, откъдето те излязоха видимо сериозни и уморени от дълъг разговор с властите. След ареста Каменов говори пред местен портал и изтъкна, че съжалява, че изобщо се е стигнало до споменатия инцидент, пише lifeonline.bg.  „Съжалявам, че позволих на някого да ме провокира със системно психологическо изтезание“, заяви той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази голямо съжаление, че се е поставил в тази ситуация.

Водещи новини

Още новини