Коко Динев наказа Анелия, пекла се без горнище

share

Според последната клюка Коко Динев отрязал квитанциите на бившата си съпруга Анелия, която отскоро демонстрира изключително разкрепостено поведение.

Въпреки че вече живее с колежката й Емилия, Коко явно все още си мисли, че може да командори певицата.

Говори се, че след като лъснаха папарашките снимки, на които ясно се вижда, че певицата е по монокини, бизнесменът се ядосал, но премълчал, надявайки се, че бившата му си е позволила еднократно тази волност.

След няколко дни обаче Коко разбрал, че майката на дъщеря му се препича край басейна на луксозен курортен комплекс, отново без горнище и то в компанията на свой приятел мъж.

Динев вдигнал телефона, за да се скара на Анелия за изцепката й, но от другата страна на слушалката певицата му заявила, че той не й е никакъв, затова не може да й държи сметка, пише в. „Шок”, цитиран от kliuki.bg.

„След като съм никакъв – от мен за теб повече никакви пари”, беснеел футболният бос и хвърлил мобилния си телефон в стената, твърдят от жълтото издание.

След като поуспокоил страстите Коко се обадил на счетоводителя си и наредил по никакъв повод да не отпуска издръжка на бившата му изгора.

Динев разговарял и с адвокатите си, от които поискал съвет как да осигури попечителска сметка, която да ползва само дъщеричката му Ивон, без майка й да пипне дори и лев.

„В момента Анелия е наказана. Коко й отряза финансите, но ако се държи прилично и се извини за поведението си, може и да си върне предишното положение, при което получаваше сравнително висока издръжка”, коментират познати на бизнесмена.

Водещи новини

Още новини