Преслава се дъни в САЩ, прибира само по 4 000 долара на участие

share

С хилядарка по-малко от уговорените 5 бона ще получава на концерт Преслава по време на щатското си турне, което включва само пет дати. Концертите й са почти преполовени, но за жалост певица номер 1 не успява да събере особено голяма публика, коментират българи, живеещи в Америка, пише "Монитор".

Първоначалните уговорки с продуцента били Преслава да получава по 5000 долара на концерт, но след като се видяло, че звездата не пълни родните кръчми зад Океана, договорката се променила, твърдят източници.

Първият концерт от турнето на Преслава в САЩ се оказал пълен провал. Участието й в Атланта събрало рехава публика, наброяваща едва 70 души. В същия град дори една Райна преди месец имала публика от над 130 човека, правят сравнение чалга фенове. Учудващо е, че звезда като Преслава започва турнето си с почти празно заведение. Изпълнителки от нейната артилерия като Ивана, Камелия и Галена са събирали над 350 души, и то на най-слабите си участия в страната на неограничените възможности.

Запознати смятат, че слабият интерес вероятно се дължи на лоша организация, а не на популярността на певицата, която е много обичана и сред българите в САЩ.

Факт е обаче, че следващото й участие, което беше в Чикаго, също нямаше особен успех. Според някои това може да се дължи и на високите цени на билетите. В Атланта например първоначално били обявени по 120 долара и след липсата на публика смъкнали цената на 55 долара.

Подобно на изявата на Азис, българите зад Океана негодуват, че и Преслава изкарала участието си главно на плейбек. Звездата се оправдала с това, че загубила гласа си от преумора. Още с кацането си на американска почва тя отишла на репетиции, а няколко часа след това било и участието й. Програмата й е заета от-до, без дни за почивка.

Водещи новини

Още новини